ΚΑΙ H MAGUFANA ΣΤΗΝ RIVER SUPER LEAGUE 7X7 ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ

ΚΑΙ H MAGUFANA ΣΤΗΝ RIVER SUPER LEAGUE 7X7 ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ

Ένα πολύ μεγάλο όνομα στον χώρο του ελληνικού mini football με δεκάδες κύπελα στο παλμαρέ του, κάνει πρεμιέρα στο πολυ-αναμενόμενο νέο τουρνουά του River camp. Η MAGUFANA του Γιάννη Λίτση θα βρει στο σούπερ επτάρι του River, την περσινή πρωταθλήτρια του εξαριού KALTURA που θα δοκιμάσει σε νέα κατηγορία, τις δυο κυρίαρχες ομάδες της περσινής σεζόν PONTOS FC και RIVIERA FC (χειμερινή και θερινή πρωταθλήτρια αντίστοιχα) αλλά και ομάδες που σπεύδουν να δηλώσουν για πρώτη φορά συμμετοχή …

Ο ανταγωνισμός θα χτυπήσει κόκκινο με το έπαθλο να ζαλίζει και τη νέα σεζόν 2022-23 στο River camp. O πρωταθλητής θα κερδίσει 3.000 μετρητά ενώ θα έχει και την επιλογή να συμμετάσχει στο Champions Legue στην Σλοβενία με αεροπορικά και διαμονή πληρωμένα σε μια φοβερή γιορτή ποδοσφαίρου.

Με δυο κατηγορίες των 8 ομάδων θα συμπληρωθεί το format του τουρνουά όπου οι συμμετοχές φαίνεται να κλείνουν μέσα στην επόμενη βδομάδα (δυο ακόμα θέσεις) . Εναρκτήριο σφύριγμα την Δευτέρα 3 Οκτώβρη. Να είστε εκεί, θα δούμε σούπερ μπάλα και φέτος.

RIVER LEAGUES 7X7 2022-23

 1. PONTOS FC
 2. RIVIERA FC
 3. MAGUFANA
 4. COCA JUNIORS
 5. KALTURA
 6. IRAKLIO FC
 7. REAL PARNIS
 8. GALACTICOS
 9. PARIS FC
 10. LOBBIANS
 11. DEPORTIVO
 12. SELESTE
 13. MYSTES

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *