Σούπερ έπαθλο, 3.000€ στο ΝΕΟ μας πρωτάθλημα 7×7!

Σούπερ έπαθλο, 3.000€ στο ΝΕΟ μας πρωτάθλημα 7×7!

Το River Camp παρουσιάζει το νέο του τουρνουά, 7×7 και ανεβάζει την αδρεναλίνη στο max.

Ομάδες με πλούσια προϊστορία και  με πολλά κύπελα στο παλμαρέ τους θα δηλώσουν παρόν, στοχεύοντας το απόλυτο έπαθλο!

3.000€ μετρητά για την πρωταθλήτρια ομάδα της RIVER SUPER LEAGUE 2022-23 θέτουν τον στόχο

Όμως οι προκλήσεις για το καλύτερο τουρνουά της νέας σεζόν, δεν σταματούν εδώ. Οι ομάδες της παρέας, με αγάπη για την στρογγυλή θεά μπορεί να μην κοντράρουν στα ίσια τις σουπερ-λιγκάτες αλλά θα έχουν κι αυτές την τιμητική τους. Συμμετέχοντας στην δεύτερη κατηγορία (RIVER LEAGUE) θα διεκδικήσουν την δωροεπιταγή 500 € από την ιταλική GIVOVA ντύνοντας όλη την ομάδα τους με πανέμορφες εμφανίσεις, φόρμες και ότι άλλο αποφασίσουν.

Τα φιλικά προετοιμασίας ξεκινάνε 5 Σεπτέμβρη και το πρώτο σφύριγμα του πρωταθλήματος θα ακουστεί στις 3 Οκτώβρη.

Η συμμετοχή σας στο άρτια οργανωμένο τουρνουά μας ,στις πανέμορφες αθλητικές μας εγκαταστάσεις του River camp θα δώσει ανεξίτηλες στιγμές ποδοσφαιρικής ευτυχίας σε όλους εσάς, αυτό αποτελεί υπόσχεσή μας.

Ιθύνον νους των διοργανώσεων τουρνουά στο River camp είναι ο Δημητριάδης Ηλίας. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο οργανώνοντας τουρνουά στην γειτονιά του ενώ αργότερα ίδρυσε την ομάδα των Γυπαετών που ξεκίνησε σαν παρέα παίζοντας μπάλα σε γήπεδα 5χ5,  πριν γίνει επίσημη ομάδα σάλας το 2005. Την ίδια χρονιά εγκαινιάζει τα ιδιόκτητα υπερσύγχρονα γήπεδα 6χ6 και 8χ8 στις Αχαρνές Αττικής όπου και ξεδιπλώνει κάθε χρόνο την αγάπη του για το μίνι φούτμπολ με μεράκι και άρτια οργάνωση. Όσοι τον ξέρουν μιλάνε για το πάθος του να προσφέρει χαρά και δίκαιη αντιμετώπιση σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα τουρνουά.

             

Εδώ και 2 χρόνια ο Δημήτρης Σπανουδάκης δίνει νεανικό σφυγμό στην διοργάνωση των πρωταθλημάτων και βλέπει τα πράγματα από την πλευρά των παικτών αφού και ο ίδιος παίζει ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο. Μαζί με τον Ηλία αξιοποιούν τις εμπειρίες τους από την πορεία των τουρνουά και βελτιώνουν συνεχώς τις συνθήκες ώστε όλες οι ομάδες να μένουν απόλυτα ικανοποιημένες στο γήπεδο. Η περσινή επιτυχία με τον αριθμό ρεκόρ συμμετοχών έχει ονοματεπώνυμα. Ο Ηλίας και ο Δημήτρης σας περιμένουν και φέτος , θέλουν να ακούσουν τις σας κάνει χαρούμενους στο γήπεδο και θα κάνουν τα πάντα για αυτό τον σκοπό.

 

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *